Декингът е отличен строителен материал.

Днес е просто невъзможно да се направи без специализирани материали по време на строителството. Един от най-популярните строителни материали е велпапето. Нека го разгледаме по-подробно.

Предимства на професионалната настилка.
Този материал е метален лист, който се използва за различни нужди. С помощта на велпапе можете да извършите фасадна облицовка, да покриете покрива, да изградите прости павилиони и т.н. В допълнение, този материал може да се използва за създаване на огради и порти. Този подход се отличава със значителни спестявания, така че на уебсайта на компанията EcoPromPanel можете да намерите евтини профилирани листове за оградата. В допълнение към широк спектър от приложения, велпапето има уникални характеристики, поради което стана толкова популярен. Едно от основните предимства е неговата устойчивост на отрицателни фактори на околната среда. Такъв материал може лесно да издържи на влиянието на вода, вятър, слънчева светлина и други фактори. Това свойство ви позволява да удължите живота на сградата и елиминира необходимостта от допълнителна работа. В допълнение, велпапето има отлични характеристики на топло-, хидро- и пароизолация, което позволява да се използва за покриви, фасадни облицовки на места с висока влажност. Също така, предимствата на такъв продукт включват лекота на използване за различни работи. Той е лек, което улеснява процеса на издигане на покрив или фасадна облицовка. Монтажът на такъв материал няма да изисква много време, което ще ускори темпото на строителство или ремонт. В допълнение, велпапето дава възможност за реализиране на различни дизайнерски идеи в хода на работа.

Състав на продукта.
Както вече споменахме, велпапето е метален лист, направен по определен начин. Именно по време на производствения процес този продукт придобива всичките си отличителни свойства и характеристики. За да се гарантира издръжливостта на този материал и устойчивост на външни фактори, металните листове са покрити със специална защитна смес. Освен това, за естетика, цялата конструкция е покрита с полиестер. Това решение ни позволява да предоставим широка гама от цветови решения, да гарантираме пластичността на покритието, стабилността на цвета и да поддържаме достъпна цена на материала.