Декинг – опция за покриви

Къщата трябва да бъде не само крепост и опора за човек, място, където можете да си прекарате добре и да се отпуснете, но и защита. Рамката на къщата е нейната здрава основа, здрави стени и надежден покрив. От избора на покрива и вида на рафтовата система зависи нивото на комфорт в къщата. Покривът трябва не само да предпазва от повишени валежи и резки промени в климата, но и да поддържа стандартното ниво на влажност в помещенията и колкото по-ниско е то, толкова по-добре за цялата къща.

Доказан и висококачествен материал с премерени цени се счита за велпапе. Това е материал, който е изработен от различни сплави на леки метали и покрит с допълнителна цинкова защита за повишаване нивото на надеждност. Гофрираната плоскост е изработена стандартно по отношение на параметрите с листове с гребенова повърхност, така че всички листове да прилепват плътно един към друг и да няма утаяване на повърхността.

Гофрираният картон е удобен и с това, че има високо ниво на защита от температури, не гори, поддържа добре топлоизолацията и не изисква допълнителна защита на повърхността. Това е бюджетен и доказан метод за покриване на къщата с високо качество.

Гофрираният картон е идеален за сложни многоскатни покриви, тъй като повърхността му лесно се справя с валежи и наклони.

Този покривен материал може да се използва и за довършване на покривни елементи, тъй като велпапето е изработено от висококачествени сплави, така че може да му се придаде всяка желана форма. Подходящ е за довършване на комини, системи за подреждане и откоси на покривни прозорци. За да се повиши нивото на надеждност, често завършените листове от велпапе се покриват допълнително с горещ битум, което допълнително укрепва повърхността и увеличава нейната плътност.

Използването на този материал в покриви не само повишава нивото на надеждност на къщата, но също така ви позволява да получите наистина високо качество, изпитано от времето и метеорологичните условия, за бюджетна достъпна цена.