Покривна настилка

На пръв поглед обикновени атмосферни условия като вятър, сняг и горещото слънце не могат да представляват голяма опасност за вашия дом, но в действителност, тяхната ежедневна въздействие върху покрива може да се превърне в истинско бедствие за вашия дом, ако тя е направена от лошо качество на майка. За щастие, съвременните производители на покривни материали са предоставили решение на този проблем и да създаде стабилна и висококачествени материали – велпапе за покрива, който може да защити къщата от всякакви климатични несгоди през годините.

Сега можете да забравите за трудното и здрав шисти, и се наслаждавате на работата с Бент. Изработени от поцинкована стомана с покритие или не, този материал не е по-малък и има силни металокеремида ръбове, могат да издържат на високото тегло, например, сняг през зимата. Профилирана покрив е различен и високи нива на твърдост, той е лесен за инсталиране и е устойчив на различни видове повреди. И ако те се появяват, те могат да бъдат заменени лесно. Покривна тераса е устойчив на корозия, което значително удължава живота му. Това покритие може да бъде в състояние да поддържа здравословен вътрешен климат, благодарение на отличната си хидро- и топлоизолационни свойства.

Универсалността на велпапето осигурява на неговото полимерно покритие широка гама от цветове, в които може да бъде декориран. Това дава възможност да се избере хармоничен цвят за фасадата на къщата и да изглежда по-привлекателна и завършена. Също така, този материал радва дизайнерите с различните си форми: синусоидални, трапецовидни и размери, което позволява на тези креативни натури да създават уникални сгради с неизменно здрави покриви, включително плоски. Важно е да знаете за системата за покривни ферми. Покривната настилка се използва широко не само в мащабното строителство, но е популярен и сред хората, които решават да придобият лятна къща или да построят селска къща. Всичко е свързано с достъпната цена на този материал в допълнение към неговото високо качество. При монтажа на покрива листовете от велпапе се подреждат един върху друг, а фугите им се шляпват на стъпки от 500 мм, като се уверява, че покривът има достатъчен наклон, в противен случай не може да се избегне проникването на влага. Не е възможно покриването на покрива с велпапе без инженерно изчисление на правилната дебелина и размер на гофрите, така че този покривен материал да издържа на климатични, силови и механични натоварвания. Ето защо, да се свържете със специалист, преди да започнете работа, няма да бъде излишно.