Топлоизолация

Изборът на правилния тип изолация за вашия дом или апартамент може да ви помогне да се чувствате по-комфортно, както и да намали значителна част от месечната ви сметка за отопление. Средно можете да спестите до 15-20% годишно от разходите за отопление. Но как да изберем правилната изолация за всяка отделна стая, бюджет, регион и дори ниво на комфорт? На пръв поглед това изглежда доста трудна задача.

Но със съветите на РобиКомерс можете да разберете големия “пъзел” на топлоизолацията.

Ние предлагаме цялостни системни решения, като всяка топлоизолационна система има различен гаранционен срок в зависимост от производителя. Ние можем да ви консултираме коя топлоизолация е най-подходяща за вас, както и какви са моментните промоции и условия на всички фирми, които предлагат топлоизолация. Ще ви помогнем в качествения избор и комбинация на различните компоненти, които ще доведат до многократно понижаване на цената, без да се прави компромис с качеството.

Ние от РобиКомерс извършваме топлоизолация на :

  • еднофамилна къща
  • много фамилни къщи
  • блокове
  • училища
  • детски градини

Ние можем да Ви предложим не само пълната продуктова гама на Baumit, FibranAustrotherm, Ceresit и Weber, но и можем да Ви консултираме за най-новите иновации във външна или вътрешна топлоизолация.         

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за ремонт на Вашия покрив.

Back to Top